maanantai 4. toukokuuta 2009

Aamussakin on ne parhaimmat puolet.

kauran.chan tässä ja oli pakko aloittaa uutta blogia,kun edellinen blogi "kuoli",koska en jaksanut kirjoittaa sinne ja silleen... no yhyy xD

eli,koulussa en ole,sillä olin yhteishaussa ja koitin onneani HYLiin. Toivon,että pääsisin sinne,se ois kiva paikka <3 ja suosittu totta kai.
Ja sitten mä hain Helsingin saksankieliseen kouluun,sillä kun saksan kielen opiskelija olen,niin voishan sitä kokeilla. Kesällä Saksaan kesätöihin! onneksi siellä on eurot xD helpottaa luotettavan paljon.

Kohtahan on myös kesäloma! Eli kesäkuussa menen,jos vain jaksan ottaa koneeni mukaan ja silleen xDD ja saikin etuajassa skootterin! se on uskomattoman söpö :3 sillä on nimikin. Rauno xDD Ta-chan anto sille nimen ja risti sen xD ei ollut tylsää,ei todellakaan.

Serkulleni pitää tehdä 200 paita-printtiä :p teen sille nyt väliaikaisesti töitä,kun tartten lomarahaa ;DD meinaten siis animeconia. Ja Saanakin tulee sinne,seksikästä! Hän cosplayaa Elizabethia Kuroshitsujista,meikä taas Uchiha Itachia Narutosta,jahka saan mun peruukkini kuntoon xD son ollut komerossani jo puolen vuoden ajan. Jos sille on käynyt jotain,joudun kai ostaa uuden. Nami :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti